Expert Insurance

Wiener Expert Osiguranje

Svi vlasnici stanova i kuća koji odluče da svoju nekretninu iznajme uz podršku City Expert-a, dobiće besplatno osiguranje imovine „Expert Insurance“. Ovaj proizvod, kreiran u saradnji sa Wiener Städtische osiguranjem, pružiće im zaštitu od neželjenih dešavanja u trajanju od godinu dana.

U želji da svojim klijentima, zakupodavcima, obezbedi dodatnu vrednost i zaštiti ono u šta su uložili svoj novac, vreme i energiju, City Expert je obezbedio besplatno osiguranje imovine „Expert Insurance“. Uz ovu polisu vlasnici nekretnina koji iznajmljuju svoje stanove i/ili kuće preko City Expert-a, od sada mogu da spavaju mirno. U slučaju neželjenih dešavanja, „Expert Insurance“ će eliminisati njihov uticaj, a nastale troškove umesto klijenata snosiće osiguravajuća kuća Wiener Städtische osiguranje.

Ovaj paket osiguranja, sa trajanjem od godinu dana, zakupodavcima će obezbediti pokriće za štete nastale na nekretnini u slučaju opasnosti od: požara, udara groma, eksplozije, oluje i grada, kao i izlivanja vode iz vodovodnih i kanalizacionih cevi. Uz njega će nekretnina iznajmljena preko City Expert-a postati „Nekretnina bez brige“, a nadamo se ubrzo i nečiji „(O)siguran dom.“

Detalji osiguranja:

 • Ugovarač osiguranja – CITY EXPERT GLOBAL DOO
 • Osiguravač – WIENER STADTISCHE OSIGURANJE ADO Beograd
 • Osiguranici – vlasnici nepokretnosti (stanova i kuća) sa kojima City Expert zaključuje Ugovor o posredovanju u zakupu
 • Trajanje – godinu dana od trenutka potpisivanja ugovora o posredovanju u zakupu
 • Osigurane opasnosti:
  - Požar
  - Udar groma
  - Eksplozija
  - Oluja
  - Grad
 • Dopunske opasnosti:
  - Izlivanje vode iz vodovodnih i kanalizacionih cevi
 • Sume osiguranja:
  - Osnovne opasnosti do 1.000.000 RSD
  - Dopunska opasnost do 45.000 RSD
  - Osiguranje po principu tzv. “Prvog rizika“
  - Iskazane sume predstavljaju maksimalnu obavezu Osiguravača po jednom štetnom događaju, po jednom predmetu osiguranja (stanu ili kući) i ukupno za godinu dana – iscrpive su.

Iskoristite priliku i oglasite vašu nekretninu

Akcija traje do 31.12.2016.